maanantai 16. maaliskuuta 2015

6.3 Maanantai

Moi!

Ajattelin tulla kertomaan teille vähän viime viikonlopusta ja höpöttämään muuta. Hieman tajunnanvirran mukaan kirjoitettua, mutta ehkä tässäkin on joku järki. Paremmin ehkä sitten videolla :)

Koko viikonloppu meni inspiroituneena, kuvailin videoita, ympäristöä, ihastuin ihmisistä, kävin pikkusiskon synttäreillä ja vain olin.
 Äiti oli laivalla lauantaista sunnuntaihin, joten olimme isän kanssa kaksin kotona.
Isä kävi metsässä puuhommissa, kun itse hilluin kotona pehmeissä lökäreissä kamera kädessä.
 Materiaalia onkin tullut paljon, enemmikseen videoita (niitä pitääkin nyt ryhtyä laittamaan.) Youtube kanavani löydät tästä ja tästä. Elemeno the Hybrid Manatee -kanavan olisi tarkoitus olla yhdessä blogin kanssa, mutta myös erikseen.
Mitäs muuta? Sunnuntaina kävin tosiaan pikkusiskon Rebellan synttäreillä, neiti saavutti täysi-ikäisyyden eli 18-vuotta :D Kutsuilla kävi siskon sukulaisia, sisarukset ja hänen poikaystävänsä. Hengailimme Reban huoneessa, joimme kahvia ja nauroimme. Hauskaa oli!
Neidin oikea päivä on vasta myöhemmin, joten piirsin hänelle kortin ja annoin aikasemmin hänestä piirtämäni kuvan (viimein).
 Myös äiti tuli laivalta sunnuntaina, sain häneltä mukavia tuliaisia - kahvia, kaakaota, herkkuja ja vähän kauneustuotteita.



Sellainen viikonloppu, miten teillä meni?

Tällä viikolla onkin sitten jo tekemistä, kaupunkiin tulee siis suhattua useampana päivänä.
Nyt jatkan sisustus hömppä hömppää ja muita kikkailuja!

Seuraavaan kertaan, Elmo!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti